Autorijschool Marianne verzorgt de complete rijopleiding die geheel naar wens en op maat kan worden ingepland. Dit houdt in dat u voor zowel de reguliere rijopleiding als de spoedopleidingen bij onze rijschool terecht kunt.

Reguliere rijopleiding

De reguliere rijopleiding staat volledig in het teken om u goed voor te bereiden op uw praktijkexamen. Tijdens de rijopleiding komen alle relevante vaardigheden, verrichtingen en inzichten aan bod. U kunt behalve elke week lessen, ook vaker of minder vaak les nemen. Autorijschool MarianneĀ past de opleiding naar uw wensen aan!

Spoedopleiding

Spoedopleidingen zijn gelijk aan de reguliere rijopleiding, alleen heeft u in kortere tijd vaker rijles. De spoedopleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit een 10,8,6,4 en zelfs 2-weekse rijopleiding. Bij spoedopleidingen is het verstandig uzelf op tijd aan te melden zodat de lessen vroegtijdig en naar wens ingepland kunnen worden.

Opfriscursus

Bezit u reeds een rijbewijs maar heeft u al een tijd niet meer gereden? Heeft u moeite met bepaalde vaardigheden zoals bijvoorbeeld inparkeren? Bent u onzeker bij het in- en uitvoegen van snelwegen? Autorijschool MarianneĀ verzorgt een opfriscursus, waarmee wij uw onzekerheden en angsten al met enkele lessen kunnen wegnemen. Na onze opfriscursus durft u weer met een gerust hart deel te nemen aan het verkeer.